Follow us

Video klipovi

Imamo 63 gostiju na mreži
Dobrodošli Održana redovna godišnja Skupština Omladine JAZAS-a Kragujevac
Održana redovna godišnja Skupština Omladine JAZAS-a Kragujevac PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
subota, 02 decembar 2017 19:43

Redovna godišnja Skupština Omladine JAZAS-a Kragujevac održana je u sredu, 29. novembra, 2017. godine u velikoj sali Kancelarije za mlade Kragujevac.

Na Skupštini je razmatran izveštaj o radu za 2016. godinu (izveštaj je jednoglasno usvojen i nalazi se na ovom linku), revidirano članstvo organizacije, razmatran plan rada za narednu godinu na osnovu Strategije razvoja Omladine JAZAS-a Kragujevac za period od 2015-2018. godine.

Jelena Milanović, predsednica organizacije, naglasila je važnost aktivnog učešća mladih, prava i odgovornosti mladih aktivista i volontera, ali i samih udruženja u kreiranju podsticajnog okruženja za participaciju mladih.

U skladu sa Streategijom razvoja prioriteti za 2018. godinu biće usmereni ka kreiranju održivih HIV preventivnih programa ka mladima u riziku i vulnerabilnim grupama; promociji zdravih i bezbednih stilova života: reproduktivno zdravlje i bolesti zavisnosti; smanjenju stigme i diskriminacije: kampanje podizanja svesti i međunarodne razmene; unapređenju volonterskog programa: priznavanje i vrednovanje volonterskog rada.

Poslednje ažurirano nedelja, 03 decembar 2017 09:47
 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC