Follow us

Video klipovi

Imamo 13 gostiju na mreži
Dobrodošli Stručna konferencija "Održivost HIV preventivnih programa"
Stručna konferencija "Održivost HIV preventivnih programa" PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
subota, 25 novembar 2017 18:30

Konferencija "Održivost HIV preventivnih programa", koju Omladina JAZAS-a Kragujevac organizuje, biće održana u petak, 01. decembra, u hotelu Šumarice.

Konferencija ima za cilj da doprinese širenju svesti o značaju saradnje lokalne zajednice na polju jačanja HIV preventivnih programa, sa posebnim naglaskom na značaju saradnje organizacija civilnog društva sa javnim institucijama i donosiocima odluka.

Na konferenciji biće predstavljene lokalne prilike i perspektive suzbijanja HIV infekcije od eminentnih stručnjaka i pružaoca usluga. Teme u drugom delu konferencije kretaće se od nacionalnog konteksta i nacionalnog odgovora na HIV infekciju ka lokalnom, omogućavajući deduktivno predlaganje rešenja. Takođe, biće predstavljena i preliminarna istraživanja i primeri dobre prakse od Case study Club-a (Fakultet političkih nauka) na temu finansiranja lokalnih preventivnih programa, a koji će poslužiti kao osnov za diskusiju i unapređenje finalnih rezultata istraživanja.

Agenda konferencije >>>

Konferencija se organizuje u sklopu projekta „Prevencija, ne sanacija“, koji Omladina JAZAS-a Kragujevac realizuje uz podršku Trag fondacije, a u okviru projekta “Glas zajednica o EU integracijama: Podsticaj dijalogu OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika“.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 27 novembar 2017 10:21
 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC