Follow us

Video klipovi

Imamo 42 gostiju na mreži
Dobrodošli Realizacija projekta “Mural mladosti “– 14. oktobar 2017. godine
Realizacija projekta “Mural mladosti “– 14. oktobar 2017. godine PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
petak, 06 oktobar 2017 07:39

Omladina JAZAS-a Kragujevac, uz podršku partnera na lokalnom nivou Kancelarija za mlade Kragujevac, AIESEC Serbia, Udruženje za društveni razvoj mladih "Interaktiv" i Prva Tehnička škola Kragujevac, sprovodi projekat "Mural mladosti". Na zidu Prve tehničke škole 14. oktobra 2017. godine u 10 časova počinje reazicaja murala.

Dođite da se zabavimo i družimo. Volonteri će pomagati u izradi murala, kao i promociji i informisanju zainteresovanih prolaznika. Imaćete priliku da čujete zašto je važan Mural mladosti za mlade. Takođe, možete da čujete od organizacija šta to rade na lokalnom nivou.

Na osnovu konkursa koji je bio raspisan od 02. do 30. septembra 2017. godine, odabran je crtež koji će se nalaziti na zidu. Pobednički crtež nacrtao je Luka Radovanović. Crtež će biti dopunjen i motivacionim porukama za mlade, kao i ciljevima Nacionalne strategije za mlade 2015-2025.

Projekat "Mural mladosti" sprovodi Omaldina JAZAS-a Kragujevac, uz podršku Udruženja "Sunce", resurs centra za Šumadijski okrug, u okviru programa Mladi su zakon, finansira Ministarstvo omladine i sporta R. Srbije.

Poslednje ažurirano petak, 06 oktobar 2017 07:49
 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC